VOLS FER RAQUETES DE NEU?
APRÈN AMB NOSALTRES !

raqetesiniSortides amb raquetes de neu dissenyades per a aquelles persones o grups que desitgin una primera presa de contacte amb les raquetes i amb una atenció personalitzada. Les rutes amb raquetes de neu, les hem elaborat pensant en oferir, a més d'una experiència d'aventura, també formació necessària per a que qui en gaudeixi rebi els coneixements necessàris per a poder-se desenvolupar en terreny nevat de forma autònoma fent ús de les raquetes de neu. La durada de l'activitat ronda les dues hores.

A més, un cop ens descalçem les raquetes de neu, per a poder-nos treure el fred de dins, l'activitat inclou esmorzar o berenar calent !
Tenim una sèrie de zones amb rutes d'iniciació amb raquetes de neu preestablertes, pregunteu-nos per la que us faci més gràcia de conèixer i sortim de ruta amb raquetes. Si en canvi us fa més il·lusió la pràctica de raquetes de neu a altres zones, pregunteu-nos i us dissenyarem la sortida amb raquetes a mida per a vosaltres.

raqiniciacio

*Per a una sola persona, la sortida tindrà el cost de dues persones.

Sortides programades al massís del Port del Comte, Serra d'Ensija, Serra del Cadí, Serra del Verd. (Solsonès i Berguedà)

 

Consulteu-nos per a reserves.