EMBAUMADA FAMILIAR

VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA EN PLENA NATURA AMB ELS TEUS

No hi ha millor aproximació a la muntanya que aquella que es fa en família, aprofitant per descobrir o redescobrir tot un món i recordar vivències passades bo i creant-ne una de nova. És una experiència que recordareu sempre més. Una sortida amb tota la família en plena natura, aprofitant per estar tots junts interactuant i transmetent als més petits de la casa uns valors que els hi seran difícils d’oblidar. L’edat no és excusa, des dels més petits fins als més grans, aquesta embaumada és apte per a tothom, nosaltres ens encarregarem de fer-ho possible.

 

L’activitat es realitza a la Vall de Lord (Prepirineu). Se surt de l’oficina de turisme de de Sant Llorenç de Morunys a les 17.00 h i s’arriba al mateix lloc l’endemà a les 12.00 h. El preu inclou el guiatge fins la bauma, el sopar, el dret de pernocta en zona habilitada, l’esmorzar, el guiatge de retorn i la tramitació de tots els permisos necessaris juntament amb la corresponent assegurança d’accidents. La bauma es troba ubicada en un indret natural excepcional, prop d’un rierol salvatge. Es disposa d’un lavabo sec perfectament adaptat a l’entorn.

Per un cost suplementari s’ofereix el lloguer i transport de tot el material necessari per dormir. Així mateix, també hi ha l’opció de finalitzar amb un wellness-spa.

Sempre que les circumstàncies meteorològiques ho permetin es farà una foguera on es cuinarà el sopar amb productes del territori.

 

Horaris
Tots els dies de la setmana des de l’1 d'abril  fins al 30 de novembre. 
No obstant això, amb material complementari, l'activitat es pot fer durant tot l'any.
Els horaris aproximats de l’activitat són des de les 17.00 hores a les 12.00 hores de l’endemà.

 


Condicions de contractació:
La contractació s’ha de fer amb un mínim de 4 dies d'antelació a la realització de l'activitat.

Visita l'apartat contacta per a contractar-la !

 

embfamiliar