EMBAUMADA MÍSTICA

RETROBA'T I VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA EN PLENA NATURA

Aquesta experiència està destinada a persones que busquin la reflexió i la recerca interior.

Les baumes són un indret especial i molt idoni per a trobar-se a un mateix. Sols l’individu i la natura, això sí, sense oblidar cap comoditat i gaudint de tots els serveis. Per una sola persona. El guia buscarà la ruta més adequada en funció de la capacitat i voluntat de cada client per arribar a la bauma. Una vegada a lloc el guia encendrà el foc i prepararà un còmode jaç per dormir. Quan estigui tot enllestit, el guia es retirarà a les immediacions i el client podrà sopar tranquil·lament, gaudint d’una experiència transcendental, en la solitud de la bauma pau irradiada amb força.

 

L’activitat es realitza a la Vall de Lord (Prepirineu). Se surt de l’oficina de turisme de de Sant Llorenç de Morunys a les 17.00 h i s’arriba al mateix lloc l’endemà a les 12.00 h. El preu inclou el guiatge fins la bauma, el sopar, el dret de pernocta en zona habilitada, l’esmorzar, el guiatge de retorn i la tramitació de tots els permisos necessaris juntament amb la corresponent assegurança d’accidents. La bauma es troba ubicada en un indret natural excepcional, prop d’un rierol salvatge. Es disposa d’un lavabo sec perfectament adaptat a l’entorn.

Per un cost suplementari s’ofereix el lloguer i transport de tot el material necessari per dormir. Així mateix, també hi ha l’opció de finalitzar amb un wellness-spa.

Sempre que les circumstàncies meteorològiques ho permetin es farà una foguera on es cuinarà el sopar amb productes del territori.

 

 

Horaris
Tots els dies de la setmana des de l’1 d'abril  fins al 30 de novembre. 
No obstant això, amb material complementari, l'activitat es pot fer durant tot l'any.
Els horaris aproximats de l’activitat són des de les 17.00 hores a les 12.00 hores de l’endemà.


Condicions de contractació:
La contractació s’ha de fer amb un mínim de 4 dies d'antelació a la realització de l'activitat.
Visita l'apartat contacta per a contractar-la !

 

embmistica