EMBAUMADA ROMÀNTICA

VIVIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA EN PLENA NATURA

 

Voleu viure un moment realment especial amb la vostra parella? Us oferim una nit romàntica en plena natura, abraçats vora el foc i sota la llum de la lluna.

El guia us acompanyarà fins a la bauma, us encendrà una bona foguera, us prepararà el que serà el vostre niuet d’amor i us deixarà gaudir tots sols d’un increïble sopar romàntic. No patiu, tindreu tota la tranquil·litat i intimitat del món, però si us falta qualsevol cosa el guia estarà al vostre abast per tot allò que pugueu menester.

És també una molt bona opció de regal per a aniversaris, casaments... En aquest cas, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us farem arribar una targeta regal per sorprendre als afortunats.

L’activitat es realitza a la Vall de Lord (Prepirineu). Se surt de l’oficina de turisme de de Sant Llorenç de Morunys a les 17.00 h i s’arriba al mateix lloc l’endemà a les 12.00 h. El preu inclou el guiatge fins la bauma, el sopar, el dret de pernocta en zona habilitada, l’esmorzar, el guiatge de retorn i la tramitació de tots els permisos necessaris juntament amb la corresponent assegurança d’accidents. La bauma es troba ubicada en un indret natural excepcional, prop d’un rierol salvatge. Es disposa d’un lavabo sec perfectament adaptat a l’entorn.

Per un cost suplementari s’ofereix el lloguer i transport de tot el material necessari per dormir. Així mateix, també hi ha l’opció de finalitzar amb un wellness-spa.

Sempre que les circumstàncies meteorològiques ho permetin es farà una foguera on es cuinarà el sopar amb productes del territori.

 

Horaris
Tots els dies de la setmana des de l’1 d'abril  fins al 30 de novembre. 
No obstant això, amb material complementari, l'activitat es pot fer durant tot l'any.
Els horaris aproximats de l’activitat són des de les 17.00 hores a les 12.00 hores de l’endemà.


Condicions de contractació:
La contractació s’ha de fer amb un mínim de 4 dies d'antelació a la realització de l'activitat.
Visita l'apartat contacta per a contractar-la !

 

embromantica