EMBAUMADA RUNNER

ENTRENA A LA NATURA D'UNA MANERA ÚNICA

 

El fenomen runner cada dia guanya més adeptes, ja no tan sols és córrer per mantenir-se en forma, tota una nova cultura s’està formant a l’entorn del running i nosaltres no ens volem quedar enrere. Com a amants de l’esport i la natura volem oferir-vos aquesta experiència de turisme esportiu. L’Embaumada runner és un paquet específic per aquells que tenen ganes de fer esport intensiu en plena natura. 10, 30, 60 km... corrent per corriols i camins solitaris fins arribar al recer de la bauma. Es pot fer partir d’una persona, però recomanem compartir l’experiència amb els amics i la família i, evidentment, no cal que tots comparteixin la dèria pel running, nosaltres adaptarem l’activitat per poder compartir una vetllada al recer de la bauma i al voltant del foc, siguin corredors, caminadors o els qui només busquen l'experiència d'Embauma't.

 

L’activitat es realitza a la Vall de Lord (Prepirineu). Se surt de l’oficina de turisme de de Sant Llorenç de Morunys a les 17.00 h i s’arriba al mateix lloc l’endemà a les 12.00 h. El preu inclou el guiatge fins la bauma, el sopar, el dret de pernocta en zona habilitada, l’esmorzar, el guiatge de retorn i la tramitació de tots els permisos necessaris jun- tament amb la corresponent assegurança d’accidents. La bauma es troba ubicada en un indret natural excepcional, prop d’un rierol salvatge. Es disposa d’un lavabo sec perfectament adaptat a l’entorn.

Per un cost suplementari s’ofereix el lloguer i transport de tot el material necessari per dormir. Així mateix, també hi ha l’opció de finalitzar amb un wellness-spa.

Sempre que les circumstàncies meteorològiques ho permetin es farà una foguera on es cuinarà el sopar amb pro- ductes del territori. 

En les embaumades runner, s’inclou el guiatge amb un expert en curses de muntanya, seguint un recorregut fet a mida dels participants fins arribar a la bauma on es trobaran amb els acompanyants que hagin optat per fer una petita excursió també guiada. En aquest cas, el preu també inclou els avituallaments.Horaris
Tots els dies de la setmana des de l’1 d'abril  fins al 30 de novembre. 
No obstant això, amb material complementari, l'activitat es pot fer durant tot l'any.
Els horaris aproximats de l’activitat són des de les 17.00 hores a les 12.00 hores de l’endemà.


Condicions de contractació:
La contractació s’ha de fer amb un mínim de 4 dies d'antelació a la realització de l'activitat.
Visita l'apartat contacta per a contractar-la !

embrunner