LLOGUER DE PADDLE SURF / STAND UP PADDLE (SUP)

DEMANEU INFORMACIÓ PER LLOGAR UNA TAULA DE PADDLE SURF

Si la vostra intenció és llogar un paddle surf per a sortir a remar sols, o en grup, però cadascú amb la seva taula de paddle, a Relleus tenim el que necessiteu!

Per paisatge i per l’entorn de muntanya, per les seves aigües turqueses i la tranquil·litat que impera sempre a la Vall de Lord, llogar un paddle i remar amb ell pel pantà de la Llosa del Cavall és sempre una gran experiència, i una explosió per als sentits.
A més, la manca d’onatge fa dels pantans un lloc ideal per aprendre amb calma a anar amb paddle surf.

Lloga un dels nostres paddle surf, pensat tant per a qui vol sortir a provar-ho de manera individual com per qui ja en sap i vol sortir a fer remades llargues.

Vine a provar-lo, no te’n penediràs!

a la LLosa del Cavall
Apte per a totes les edats
a partir d'una hora
CONTRACTAR L'ACTIVITAT

QUÈ NECESSITO PER LLOGAR UN PÀDEL SURF?

De fet, per llogar un padel surf a la Llosa del Cavall ben poca cosa:

Banyador i calçat aquàtic (no és imprescindible)
Gorra, crema i ulleres de sol (recordeu el fil perquè no us caiguin!)
Tovallola i roba de recanvi
Portar un carnet d'identitat o conduir
Si el dia és fred, aconsellem dur també una samarreta tèrmica

Els nostres pàdel surf són rígids i no s'enfonsen, pel qual no es requereix experiència prèvia per a sortir a remar, a més, al pantà no hi ha onades, fet que fa que aprendre a anar amb el stand up paddle sigui més fàcil.


QUANT VAL LLOGAR UN PÀDEL SURF ?

1 hora
15 €
2 hores
25 €
1/2 dia*
40 €
1 dia**
55 €

(!) Les fraccions de temps es cobraran arrodonides a l’alça.
*De 3 a 4 hores, el preu serà de 1/2 dia.
**A partir de 4 hores el preu serà de 1 dia.


QUÈ INCLOU EL PREU DEL LLOGUER ?

Lloguer del paddle surf / stand up paddle
Rem i armilla salvavides *
Bossa o pot estanc
Nocions bàsiques per sortir a remar
Assegurances d'accidents

Disposem d'armilles salvavides per a gossos, també incloses en el preu.
Estem especialitzats en públic familiar, demaneu-nos rems i armilles especials per als nens i nenes.

La taula de stand up paddle o paddle surf així com el material que t'oferim amb el lloguer està homologat.ON ÉS EL NOSTRE LLOGUER DE KAYAKS ?

El nostre lloguer de kayaks a la Llosa del Cavall el trobareu a la Platja dels Estevats, just passat el pont de la carretera que va cap a Berga, sota la Fàbrica Knauf.
El trobareu senyalitzat com a "Els Estevats" i un petit rètol amb el símbol d'un kayak.

L'accés està adaptat per a persones amb discapacitat.

El nostre lloguer de kayaks disposa de servei de begudes i una zona de bany amb precioses vistes al poble de Sant Llorenç de Morunys, el Port del Comte i la muntanya del Codó.

Però per entendre'ns millor, val més un mapa, oi? Vegeu-lo.

LA TEVA OPORTUNITAT PER APRENDRE A REMAR AMB PADDLE SURF

Si és la teva primera vegada dempeus damunt d'una taula de paddle surf, has de saber que un embassament és l'indret ideal per aprendre a fer paddle surf des de l'inici. La manca d'onades a les aigües tranquil·les del pantà de la Llosa del Cavall et permetrà fer paddle surf sense problemes, aprendre a posar-te dret en una taula de paddle surf i començar a descobrir com remar en paddle surf.

Si ja has remat amb kayak individual, i vols provar una nova experiència, més relaxant i tranquil·la, al nostre lloguer de taules de paddle surf tens l'ocasió de fer-ho, a més, el pantà de la Llosa del Cavall és un lloc perfecte on fer paddle surf a Catalunya, i és que el seu entorn d'una enorme bellesa natural et farà sentir com a casa.

LLOGUER DE TAULES DE PADDLE SURF TOT INCLÒS

Al nostre servei de lloguer de taules de Paddle Surf no hauràs de pagar cap sobrecost pels accessoris, el lloguer inclou la taula i el rem, a més de bosses estanques perquè puguis transportar les teves coses sense patir perquè es mullin!

SUP-YOGA AL PANTÀ DE LA LLOSA DEL CAVALL

També conegut com a surf sup, el paddle surf  és un dels esports més relaxants que pots practicar al pantà de La Llosa del Cavall, molt a prop de Barcelona, a una hora i mitja de casa, al nostre lloguer de taules de paddle surf hi trobaràs a la teva disposició material de primera qualitat, així com un tipus taules de sup de gran estabilitat que et permet fins i tot la pràctica d'aquesta preciosa modalitat que és el Sup-Yoga. A més, fer-ho en el marc incomparable d'un entorn natural com és la Llosa del Cavall no té preu, què més es pot demanar?

T'oferim el millor perquè puguis gaudir de l'aigua