Orientació

Us plantegem l’activitat d’orientació en dos vessants diferents, l’autònoma, i la guiada.

Amb aquests cursos intensius d’orientació és pretén dotar-vos dels coneixements necessaris per aprendre a orientar-se i saber cap a on dirigir-se amb plena confiança i seguretat. Podrem conèixer la nostra posició amb l’ajut d’un mapa i una brúixola.

Farem xarrades teòriques i practiques per anar aprenent d’una manera més lúdica i entretinguda. El curs ens donarà més seguretat en les nostres activitats de muntanya i ens permetrà poder planificar rutes per poder realitzar de forma segura i precisa.

Solsonès i Berguedà
Per totes les edats
CONTRACTAR L'ACTIVITAT
ORIENTACIÓ, APTA PER A TOTHOM

Us plantegem l'activitat d'orientació en dues vessants diferents, l'autònoma, i la guiada.

En l'autònoma, es lliura un mapa fitat i una brúixola per equip, s'expliquen breument els principis de l'orientació i és l'usuari qui planifica l'itinerari per a cercar les fites. La intuició i la orientació la hi posa sempre l'usuari, que no va acompanyat pel guia.

2 pax
15 €/pax

Guia titulat
Material per a l'activitat
Fotografies de l'activitat

*Per a grups nombrosos, consulteu-nos el preu i us farem pressupost a mida, sense compromís.

ORIENTACIÓ, AMB FORMACIÓ COMPLETA I GUIADA

Si l'activitat de forma autònoma us sembla poc i en voleu més, o al contrari, no us veieu capaços d'afrontar-la sols i busqueu formació més completa i l'acompanyament d'un guia durant l'activitat, l'orientació guiada és la vostra activitat.
De la mateixa manera que en l'anterior activitat, es lliura un mapa fitat, i una brúixola per equip, però es fa molt més èmfasi en la formació sobre l'orientació, l'ús de mapes i tot el que hi podem interpretar, a més de dur a terme una completa sessió d'orientació adaptable al gust de l'usuari.

2 pax 3 a 4 pax 5 a 10 pax
60 €/pax 45 €/pax 40 €/pax

Guia titulat
Material per a l'activitat
Fotografies de l'activitat

*Per a grups nombrosos, consulteu-nos el preu i us farem pressupost a mida, sense compromís.