13€ - Raquetes + bastons

Lloguer de raquetes de neu a Rasos de Peguera

RESERVA LES TEVES RAQUETES DE NEU

A Relleus ens agrada anar ben calçats, i que així també hi vagin les persones amb qui compartim les activitats de raquetes de neu, a Rasos de Peguera, o on sigui. És per això que posem a la vostra disposició raquetes de neu per llogar de la reconeguda marca francesa TSL, en diversos models, per adaptar-nos al màxim a les vostres necessitats i a totes les edats.

Aquí hi trobareu tots els detalls sobre el lloguer de raquetes de neu, que trobareu situat just a l’aparcament de l’estació d’esquí i muntanya de Rasos de Peguera, al Berguedà tots els caps de setmana, oferint-vos tot el material necessari per gaudir d’una excursió amb raquetes de neu i del muntanyisme hivernal.

Pots llogar les raquetes de neu per fer una de les nostres rutes a Rasos de Peguera, o bé per una jornada completa al teu aire.

RESERVA JA LES TEVES RAQUETES DE NEU

GAUDEIX DE LA MILLOR EXPERIÈNCIA AMB LES MILLORS RAQUETES DE NEU

Utilitzar raquetes de neu és la millor manera per descobrir i caminar per sobre la neu. Un dels seus principals avantatges és que no cal experiència ni conèixer cap tècnica concreta per al seu ús, així, senzillament pots llogar les raquetes de neu, fixar-les correctament al teu calçat i sortir a gaudir de l’aventura i una gran experiència d’hivern. Així doncs, són la millor opció per gaudir d’una excursió o ruta amb raquetes de neu per a totes les edats.

Amb la finalitat de millorar la nostra estabilitat durant la ruta, cal utilitzar també bastons de senderisme o marxa nòrdica (sempre que tinguin la punta metàl·lica), els seus grampons inferiors i frontals ens aportaran la millor adherència quan trobem gel en les nostres rutes d’hivern.

LES NOSTRES RAQUETES DE NEU

A continuació us presentem i expliquem tots els detalls dels dos models que tenim al nostre lloguer de raquetes de neu, seleccionades segons la nostra experiència fent rutes guiades amb raquetes de neu durant anys.

Raqueta TSL 226RANDO

RAQUETES DE NEU PER A ADULTS – TSL 226RANDO

Raquetes de neu fàcils d’ajustar i amb una bona subjecció per a iniciar-nos al món de les raquetes de neu, i fer les nostres primeres ascensions a muntanyes poc tècniques. Ideals per a llargues passejades per la neu, són robustes i el seu cos és entallat com un cos de vespa per a una marxa més còmoda i natural.

Per a major seguretat en pendents de neu dura i/o glaç, disposen de 6 grampons fixes, més el grampó mòbil a la part frontal per garantir-nos la màxima adherència a les pujades.

DETALLS:
Admet talles de peu de la 35 a la 46.
Apte per a usuaris entre 50 i 120 kg de pes.
Alça de suport a les pujades.TSL 302 FREEZE

RAQUETES DE NEU INFANTILS – TSL 302 FREEZE

Les raquetes de neu TSL 302 FREEZE ofereixen als més menuts de la família la possibilitat d’acompanyar-nos, fent ús d’un material igualment segur però molt més lleuger i adaptat a les seves necessitats.

Amb un ajust més intuïtiu mitjançant carraca i velcro, podràn aprendre per si mateixos a col·locar-se les raquetes.

Igualment com amb les raquetes per a adults, la marca TSL ens ofereix les raquetes amb un tallatge en forma de cos de vespa, per a la marxa còmode i natural, evitant així que es trepitgin les raquetes entre si.

També ens ofereixen, com en les raquetes de neu per a adults, 6 grampons fixes més el frontal, per a una màxima adherència en pendents, garantint també la seguretat del i les més menudes de la casa.


DETALLS:
Admet talles de peu de la 26/27 a la 40.
Apte per a usuaris de fins a 50 kg. de pes.
Ajust a la cama amb velcro, adaptable a talla S/L

Lloguer de Raquetes de neu a Berga

Vas a la Cerdanya o a algun altre lloc a fer raquetes de neu i faràs servir la carretera C-16?
Disposem de servei d’entrega i recollida a Berga, que et vé de pas per anar a fer les teves activitats !

RESERVA JA LES TEVES RAQUETES DE NEU

Com vestir-nos per a una excursió amb raquetes de neu?

Una confusió molt comuna és equiparar l’equipament per a una excursió amb raquetes de neu amb el d’una jornada d’esquí, i en realitat, les dues experiències tenen poc a veure l’una amb l’altra.

La roba per a fer raquetes de neu

Qualsevol persona que vulgui gaudir de l’aventura de viure un dia d’hivern amb raquetes de neu ha de tenir present que les rutes fan pujades i baixades, i que no hi ha remuntadors ni lliscarem a les baixades, així doncs, suarem força a les pujades, i pot ser que a la baixada agafem fred si no ens podem abrigar com cal. A més, l’ambient d’hivern i de muntanya és sempre advers, i una mala elecció de la nostra roba pot fer que l’aventura esdevingui una mala experiència.

El més comú entre les persones amb experiència en muntanyisme hivernal és vestir-se per capes, podent així posar o treure roba segons les necessitats del moment.

Cal comptar sempre amb una primera capa de roba cenyida al cos, que ens mantingui secs i expulsi en la mesura del possible la suor del nostre cos.

Damunt d’aquesta primera capa de roba, ens vestirem amb una segona capa que eviti que s’escapi l’escalfor que el nostre cos genera, un jersei o polar, per exemple.

La tercera capa és aquella que ens aïlla de l’exterior, un paravent, o les jaquetes amb el famós Gore-Tex que eviten que un eventual plugim ens deixi ben xops.

Cal tenir present que tot i parlar de tres capes, no hem de limitar-nos a vestir-nos només amb tres peces de roba, ja que cada capa pot constar d’una o més peces, segons les necessitats i la meteorologia prevista.

Pel que fa als pantalons, han de ser tan impermeables com sigui possible, però alhora que transpirin, una característica que no és tan rellevant en el cas de l’esquí com sí que ho és en les raquetes de neu. Si utilitzem pantalons que no transpirin, la suor quedarà atrapada entre la roba i el nostre cos, mullant-nos en excés i exposant-nos al fred.

A més, hem de tenir sempre mitjons i roba de recanvi al cotxe per poder estar secs i treure’ns el fred del cos un cop acabada l’aventura amb les raquetes de neu.

com s'utilitzen les raquetes de neu

Quin calçat fer servir per a una ruta amb raquetes de neu

A diferència de l’esquí, no existeix un calçat específic per a fer excursions amb raquetes de neu, però sí que n’hi ha un que és molt i molt recomanable, les botes de canya alta.

Tot i que és cert que podem fer rutes amb raquetes de neu calçats amb unes sabatilles esportives si el dia no és molt fred, el cert és que acabarem amb els peus molls, i no estem reduint el principal risc de l’ús de les raquetes de neu, els torçaments de turmell.

Amb les botes mitjanes o altes, en canvi, afegim una protecció extra al nostre turmell, evitant en bona part gràcies a aquest calçat el risc de torçar-nos el turmell. Garantint així la millor experiència possible.

És necessari l’ús de polaines durant les rutes amb raquetes de neu?

La resposta a aquesta pregunta depèn molt de la quantitat i l’estat de la neu; i és que a major quantitat de neu i major humitat d’aquesta, més interessant és l’ús de polaines, ja que la nostra roba estarà més en contacte amb la neu i el risc d’agafar fred per anar completament molls augmentarà.

Altrament, els dies de poca neu, i quan aquesta es troba glaçada o dura, les nostres raquetes s’enfonsaran poc o gens a la neu, reduint pràcticament a zero el contacte amb la neu, serà en aquests dies en què no serà necessari l’ús de polaines.

RESERVA JA LES TEVES RAQUETES DE NEU

ESPECIALITZATS EN GRUPS GRANS

Relleus disposa de 75 parells de raquetes de neu, així podem organitzar, o ajudar a fer-ho a grups d’escoles que vulguin planificar les raquetes de neu dins les seves activitats escolars, empreses o altres entitats que vulguin sortir a gaudir de la neu en grup. Mai ha estat tan fàcil llogar raquetes de neu per a grups grans.