13€ - Raquetes + bastons

Lloguer de raquetes de neu a Rasos de Peguera

A Relleus ens agrada anar ben calçats, i que així també hi vagin les persones amb qui compartim les activitats de raquetes de neu, a Rasos de Peguera, o on sigui. És per això que posem també a la vostra disposició per a llogar raquetes de neu de la reconeguda marca francesa TSL, en diversos models, per adaptar-nos al màxim a les vostres necessitats. En aquesta pàgina hi trobareu tots els detalls sobre el lloguer de raquetes de neu, que trobareu situat just a l’aparcament de l’estació d’esquí i muntanya de Rasos de Peguera, al Berguedà.

Raqueta TSL 226RANDO

RAQUETES DE NEU PER A ADULTS

TSL 226RANDO

Raquetes de neu fàcils d’ajustar i amb una bona subjecció per a iniciar-nos al món de les raquetes de neu, i fer les nostres primeres ascensions a muntanyes poc tècniques. Ideals per a llargues passejades per la neu, són robustes i el seu cos és entallat com un cos de vespa per a una marxa més còmoda i natural.

Per a major seguretat en pendents de neu dura i/o glaç, disposen de 6 grampons fixes, més el grampó mòbil a la part frontal per garantir-nos la màxima adherència a les pujades.

DETALLS:
Admet talles de peu de la 35 a la 46.
Apte per a usuaris entre 50 i 120 kg de pes.
Alça de suport a les pujades.TSL 302 FREEZE

RAQUETES DE NEU INFANTILS

TSL 302 FREEZE

Les raquetes de neu TSL 302 FREEZE ofereixen als més menuts de la família la possibilitat d’acompanyar-nos, fent ús d’un material igualment segur però molt més lleuger i adaptat a les seves necessitats.

Amb un ajust més intuïtiu mitjançant carraca i velcro, podràn aprendre per si mateixos a col·locar-se les raquetes.

Igualment com amb les raquetes per a adults, la marca TSL ens ofereix les raquetes amb un tallatge en forma de cos de vespa, per a la marxa còmode i natural, evitant així que es trepitgin les raquetes entre si.

També ens ofereixen, com en les raquetes de neu per a adults, 6 grampons fixes més el frontal, per a una màxima adherència en pendents, garantint també la seguretat del i les més menudes de la casa.


DETALLS:
Admet talles de peu de la 26/27 a la 40.
Apte per a usuaris de fins a 50 kg. de pes.
Ajust a la cama amb velcro, adaptable a talla S/L

Lloguer de Raquetes de neu a Berga

Vas a la Cerdanya o a algun altre lloc a fer raquetes de neu i faràs servir la carretera C-16?
Disposem de servei d’entrega i recollida a Berga, que et vé de pas per anar a fer les teves activitats !