alquiler de kayak la llosa del Cavall

Mesures COVID-19

Amb la finalitat de mantenir actualitzada i disponible a un sol clic tota la informació que afecta el nostre lloguer de Caiacs a la Llosa del Cavall, sobretot pel que fa a les mesures a prendre respecte el COVID-19, com a mínim durant l’estiu del 2020, posem a la vostra disposició aquesta pàgina.

Índex dels continguts:

Quins horaris farem?

La temporada d’estiu 2020 comença a partir del 25 de maig, i des de Relleus volem tornar a compartir els millors moments de la millor estació de l’any amb totes i tots vosaltres. És per això que tornem a oferir-vos uns horaris flexibles durant tot l’estiu per a poder gaudir de les nostres activitats, el lloguer de caiacs, pàdel surf i patinet a la Llosa del Cavall.

Maig

S’obrirà amb reserva prèvia l’última setmana de maig.

Juny

De dilluns a divendres amb reserva prèvia,
dissabtes i diumenges tindrem obert ininterrompudament de 10 del matí a 8 del vespre.

Juliol i Agost

Obert cada dia de la setmana, de forma ininterrompuda de 10 del matí a 9 del vespre.

Setembre

Obrirem com a mínim fins al diumenge 13 de setembre, amb possibilitat d’allargar la temporada tot el mes de setembre si la meteorologia ens acompanya.

Si voleu llogar fora d’aquests horaris, o per consultes i aclarir algun dubte, no dubteu en contactar-nos.

Principals activitats aquàtiques a la Llosa del Cavall, el Solsonès

Quines mesures haurem de prendre?

La Secretaria d’Estat de Turisme ha elaborat uns protocols, les directrius dels quals recollim aquí.

Evidentment, aquí només exposem les mesures que hem pres de cara a les persones que ens visiteu i veniu a gaudir del caiac a la Llosa del Cavall. Així a banda de les exposades, hi ha mesures de funcionament intern, com pot ser la desinfecció de tot el material, com ja fem des de l’estiu del 2019, amb productes higiènics, antibacterians i viricides comprovats i homologats.

Cal tenir present que aquestes mesures es poden veure afectades per noves normatives, i que les anirem actualitzant aqui.

Cita prèvia per a llogar caiacs

Sempre que sigui possible es reservarà l’activitat amb anterioritat per les vies habituals:

Reservarem l’hora per a la nostra activitat, facilitarem les dades (nom i DNI) de tots els participants en l’activitat i, si ho preferim, pagarem abans per així reduir els temps de contacte a la base del Lloguer de Caiacs a la Llosa del Cavall.

Abans de sortir de casa

Caldrà que siguem previsors, i evitem el màxim la nostra estada en espais comuns, malgrat que sabeu que ens agrada compartir llargues estones amb totes i tots, la situació ens obliga a ser menys socials.

Així doncs, les famílies, hauran de procurar posar crema solar als petits i petites abans de sortir a llogar un caiac.

De la mateixa manera, serà necessari arribar amb el banyador o roba de bany ja posada i tota la indumentària necessària per a fer l’activitat.

Un cop a la Platja dels Estevats

Si ens visiteu per primera vegada, heu de saber que la Platja dels Estevats és l’indret on tenim el nostre lloguer de caiacs, molt a prop de Sant Llorenç de Morunys, però dins el terme municipal de Guixers.

Un cop arribats i arribades a la nostra base, a la Platja dels Estevats, caldrà que estiguem atents a les mesures i indicacions que us donarem per tal d’evitar al màxim el contacte entre els diferents grups.

Per no anar i venir del cotxe més vegades de les necessàries, deixarem totes les nostres coses al cotxe.

Per motius evidents, enguany no podrem oferir el servei de guardar les motxilles, tovalloles, sabates, etc. Únicament podrem guardar-vos les claus del cotxe, i la resta, s’haurà de deixar dins el cotxe propi.

L’ús de mascareta a la Platja dels Estevats

Caldrà l’ús de mascareta durant tots els moments en què sigui necessari mantenir contacte amb altres persones, no sent així quan us trobeu sols amb el vostre grup damunt del caiac, pàdel surf o patinet.

Rentar-se les mans

Tindrem a la vostra disposició gel hidroalcohòlic per tal que us renteu les mans abans i després de realitzar l’activitat.

kayak la llosa del cavall

Es recomana no tocar-se la cara, pel virus, i perquè l’alcohol cou! 😉

Moure’ns per la Platja dels Estevats

Respectarem les distàncies interpersonals, especialment amb aquelles persones que no formin part del nostre grup.

Si en arribar, malgrat haver concertat cita prèvia, hi ha algun grup que està sent atès, o desembarcant, esperarem el nostre torn des de la distància. En uns minuts, estareu gaudint plenament de l’activitat!

Evitarem d’agafar-nos nosaltres mateixos el material, llevat que així se’ns indiqui amb instruccions clares, a fi d’evitar agafar material que pugui estar pendent de la seva desinfecció per a un ús posterior.

De la mateixa manera, en acabada l’activitat, esperarem les indicacions per a retornar el material, a fi d’evitar que el barregem amb material desinfectat i a punt per ser utilitzat.

Siguem generosos i generoses, escoltem-nos el cos

De manera individual i grupal, estarem atents a la possible aparició de simptomatologia, per lleu que sigui.

Si no ens trobem del tot bé, o directament detectem algun senyal de simptomatologia del virus, posposarem l’activitat per una altra ocasió.

El ministeri apunta com a simptomatologia més habitual:

Febre, tos, sensació de falta d’aire, ofec, cansament, dolor generalitzat, mal de coll, mal de cap, diarrea i vòmits. En algunes persones s’ha detectat també pèrdua de l’olfacte i el gust.

Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, 2020

Durant els mesos més durs de la pandèmia, la Vall de Lord, amb la seva gent i tots els seus municipis ha aconseguit evitar l’entrada descontrolada del virus. És responsabilitat de totes i tots, a fi de poder gaudir per molts anys de la vall, dels seus entorns i la seva gent, d’actuar amb responsabilitat aquest estiu perquè l’esforç de la gent que hi viu per mantenir el virus a ratlla, no es vegi malaguanyat per un mal comportament de terceres persones, la generositat és la nostra arma.


Totes les mesures aquí establertes queden subjectes a qualsevol canvi derivat de possibles novetats en les lleis que regulin qualsevol àmbit que pugui veure’s afectat pel COVID-19.

Malgrat prendre totes les mestures al nostre abast per a prevenir possibles contagis, i per recomanació de les companyies asseguradores, hem d’anunciar que l’empresa no es fa responsable per cap concepte dels danys i perjudicis, siguin directes o indirectes, que puguin patir els participants en les activitats organitzades, a conseqüència de:

  1. Qualsevol naturalesa que sorgeixi directa o indirectament de la malaltia del coronavirus COVID-19, SARS-CoV-2, o qualsevol mutació o variació d’aquests virus, o que hi contribueixi en la manera que sigui.
  2. Qualsevol temor o amenaça (real o percebuda)
  3. Tota mesura adoptada per tal de controlar, prevenir o relacionar-se de la manera que sigui amb qualsevol possible brot de la malaltia COVID-19, SARS-CoV-2 o qualsevol variació o mutació d’aquest

Mesures segons l’aprovat per al turisme actiu per part de:

Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme de l’Estat Espanyol
https://www.mincotur.gob.es/ca-es/COVID-19/Paginas/COVID-19.aspx

Darrera revisió, 26 de maig

Lloguer de Caiacs, patinet i pàdel surf, la Llosa del Cavall

Si t’ha resultat útil l’article, no oblidis compartir-ho ! ?

De relleus Lloguer de Kayak