alquiler kayak con perro la Llosa del Cavall pantano Sant Llorenç de Morunys Lleida Barcelona

KAYAK AMB GOSSOS

Sortir a fer una ruta amb caiac amb la nostra mascota és una proposta de Relleus.cat dirigida a totes i tots els que voleu estrényer el vincle relacional que teniu amb els vostres gossos i gosses.

I és que cada vegada més, volem compartir la vida amb un amic tant fidel com és el nostre pelut de quatre potes; i és que ser propietari, tenir un gos, és molt més que tenir una mascota per treure a passejar varis cops al dia, el gosset passa a ser un membre més de la nostra família, i volem que plegats puguem gaudir dels bons moments que compartim als humans.

Malgrat que cada cop és més fàcil trobar activitats adaptades a persones que fem turisme amb els nostres gossos, no sempre són acceptats a restaurants o allotjaments, podent arribar a fer-nos molt complicat d'organitzar el nostre cap de setmana. I és que, quantes vegades ens hem vist obligats a prescindir de la seva companyia per poder acomplir als nostres plans, o aquests s'han vist condicionats enormement per a poder comptar amb el nostre gos?

Índex dels continguts:

EL MILLOR LLOC ON FER CAIAC AMB GOSSOS A LA LLOSA DEL CAVALL

Empreses com la nostra, que duu anys adaptant-se a aquest nou turisme, relleus.cat permet que el nostre pelut gaudeixi amb nosaltres de l'activitat sense cost afegit per a la nostra butxaca.

Així doncs podrem fer Caiac amb Mascotes, una activitat en la qual podrem compartir junts una bonica activitat en un entorn natural incomparable a la vegada que estrenyem la nostra relació amb el nostre gosset d'una manera activa. Provem-ho, apropem-nos a la vora de l'aigua plegats amb el nostre gos o gossa i pugem al caiac per gaudir d'una ruta amb caiac on navegarem suaument per les aigües tranquil·les del pantà, farem esport, ens divertirem i gaudirem d'una experiència que estreny i reforça el vincle amb la nostra mascota peluda.

A la Llosa del Cavall gaudireu amb les aigües turqueses i completament netes, transparents i tranquil·les, tant si disposeu de caiac propi, com si voleu llogar-ne un a la nostra base a la Platja dels Estevats. A més si així ho desitgeu, us podem deixar també una armilla salvavides per a gossos, concretament les armilles de gamma alta de la marca EQDOG.

Si vols conèixer millor el nostre embassament, tenim un post al BLOG on expliquem tots els detalls sobre el Pantà de la Llosa del Cavall, a la Vall de Lord.

T'oferim el millor perquè puguis gaudir de l'aigua

Material específic per a la pràctica de caiac amb gossos

Acompanyant a l'evolució del material específic per a la pràctica de kayak per a persones, on podem trobar caiacs segurs i estables, sense ser necessari tenir experiència prèvia en la pràctica de kayak o piragüisme, trobem una creixent oferta de material per als nostres gossos que no para de sumar nous objectes any rere any. Així podem trobar arnesos, alimentació, joguines aquàtiques, així com armilles salvavides específiques per a possibilitat una vida més activa als nostres gossos, a la vegada que com hem dit, ens permet de compartir amb ells noves experiències com és el kayak amb gossos.

KAYAKS SIT ON TOP PER A GOSSOS

Tornant als caiacs, concretament als que disposem a relleus.cat per a la pràctica de kayak amb gossos, els kayaks ideals són els coneguts com a kayaks autobuidables. Aquests caiacs, com indica el seu nom en anglès "sit on top", són kayaks oberts on nosaltres anem asseguts al damunt, amb la peculiaritat que són una cambra d'aire que no s'enfonsa, brindant-nos una enorme estabilitat i seguretat.

Gràcies a aquestes característiques, el neguiteig inicial del nostre gos no ens desestabilitzarà ni ens farà caure a l'aigua, així, la nostra mascota, i nosaltres també, podrem pujar i baixar del caiac i embarcar i desembarcar de nou sense que tornem a tombar la nostra piragua.

Si escollim un caiac individual per a sortir a remar sols amb el nostre gos, haurem de tenir molt més present l'espai per al gos i l'estabilitat del caiac que no pas la velocitat d'aquest.

En canvi, els nostres caiacs dobles, disposen de places centrals, habitualment pensades per a un públic familiar, però que en ocasió de sortir a fer una excursió de kayak amb gossos resulten ideals per a que els nostres amics disposin d'un espai ample, còmode i segur, sempre a prop nostre i on, sigui quina sigui la mida del nostre gos així com el seu temperament, trobin l'espai necessari tant si els gossos volen anar drets, asseguts o pujar i baixar contínuament del caiac fent capbussades.

alquiler kayak con perro la Llosa del Cavall pantano Sant Llorenç de Morunys Lleida Barcelona

CONSELLS SOBRE COM ANAR AMB KAYAK AMB GOSSOS

No en tinguis cap dubte, sortir a navegar amb kayak i el teu gos serà una experència gratificant per als dos, ara bé, cal que tinguem presents alguns aspectes molt importants abans de començar.

Porta la seva joguina preferida, o quelcom per a premiar-li una bona conducta, o la superació de possibles pors.

No tinguis pressa, planifica una adaptació progressiva al material. Posem-li l'armilla salvavides, si la creus imprescindible, i deixa'l nedar, el gos o gossa necessita adaptar-se a aquesta novetat. Superada aquesta primera etapa, apropa't al caiac amb calma, ensenya-li i si no hi puja per voluntat pròpia, dona-li temps. Alguns gossos no pujaran si no us veuen a vosaltres també damunt del caiac. Recorda també que l'armilla salvavides disposa d'una nansa resistent per a poder-lo ajudar a pujar al kayak. Si no puja, convé no pressionar en excés al gos, pot necessitar el seu temps, i qui sap, potser podem allunyar-nos sols de la vora de l'aigua i així ell vindrà nedant a buscar-nos, i un cop a l'aigua, pujar-lo al caiac.

Si veniu en parella o en família, és probable que no vulgui separar-se de vosaltres, així que pot ser ideal ajuntar-vos en un mateix caiac, per no produir-li un estrès excessiu.

Durant la ruta amb kayak, hem de procurar buscar espais còmodes on poder desembarcar uns moments per poder reposar i jugar una estona amb la seva joguina.

Tingues molt present la seva hidratació, porta aigua neta i un abeurador, tot i que es banyi sovint, pot necessitar beure aigua abundant!

alquiler kayak con perro la Llosa del Cavall pantano Sant Llorenç de Morunys Lleida Barcelona

QUINS AVANTATGES TÉ EL KAYAK AMB GOSSOS PER A LES MASCOTES?

Amb la pràctica del caiac, la nostra mascota millorarà la seva mobilitat i propiocepció, ja que en trobar-se damunt del caiac, on el balanceig suau i constant, sumat a la superfície irregular del caiac, farà que hagi de col·locar les potes contínuament en el lloc adequat per a no perdre l'equilibri, a més de la natació, que com bé és sabut, millora la circulació i permet una enorme mobilitat muscular, més fins i tot que córrer fora l'aigua.

Així doncs, si al nostre gos li agrada l'aigua, un element molt interessant a tenir en compte és l'armilla salvavides que permeti una bona flotabilitat però sense obviar la finalitat més important d'aquesta, que és disposar d'una nansa superior prou robusta que ens permeti a nosaltres assistir al nostre gos o gossa sempre que vulgui tornar a pujar al caiac.

No en dubteu, fer exercici plegats beneficia el nostre estat mental i millora també la nostra condició física, així, el vincle creixent que produirà un millor coneixement entre nosaltres ens farà més sociables i feliços, i ens obrirà nous horitzons i activitats per a compartir plegats.

Recorda sempre consultar abans amb el veterinari si creus que el teu gos pot tenir algun inconvenient per a la pràctica del caiac o qualsevol altra activitat.

Tal com ens passa a les persones, una vida activa prevé problemes de salut derivats del sedentarisme com l'artritis, la diabetis, problemes respiratoris i cardíacs i problemes emocionals o alteracions de la personalitat i comportament. Així doncs, aquesta activitat resultarà ideal per a prevenir-vos plegats, gos o gossa, i propietari o propietària de caure en una vida sedentària.

T'oferim el millor perquè puguis gaudir de l'aigua

0 Comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *